Alla Mötesrum som skapats i en enhet och som listas på sidan Mötesrum kan tas bort. Det betyder att du kan ta bort Mötesrum som både du själv och dina kollegor har skapat.

Hur man raderar ett mötesrum
  1. Logga in i din enhet.
  2. I huvudmenyn, välj “Mötesrum”.
  3. Hitta det Mötesrum som du vill ta bort.
  4. Välj “Ta bort”.
  5. Du kommer nu att bli ombedd att bekräfta att du vill ta bort mötesrummet.
  6. Om du väljer “Ta bort mötesrum” kommer rummet att tas bort permanent och raderas från listan av mötesrum för din enhet. Anslutningskoden för att ansluta till mötesrummet kommer inte länge att fungera.

Om någon (patient eller vårdgivare) försöker använda en anslutningskod för ett mötesrum som har tagits bort, visas ett meddelande om att rummet inte kan hittas.

Om en direktlänk har använts för mötesrummet kommer länken inte längre att fungera.


Återställa ett mötesrum

Om ett mötesrum har tagits bort av misstag är det möjligt att återställa rummet med samma anslutningskod. T.ex. om koden redan har delats med en grupp personer.

Hur man återställer ett mötesrum
  1. Logga in i din enhet.
  2. I huvudmenyn, välj “Mötesrum”.
  3. Välj “Anslut till mötesrum”.
  4. Ange anslutningskoden för mötesrummet.
  5. Välj “Anslut”.
  6. Om ett mötesrum har tagits bort visas ett meddelande med texten “Det går inte att hitta mötesrummet”.
  7. Du kommer också att se en länk för att återställa mötesrummet med hjälp av den ursprungliga anslutningskoden.
  8. Klicka på länken och ange koden.
  9. Mötesrummet är nu återställt med den ursprungliga anslutningskoden och du kan se det i listan över mötesrum för enheten.