Spara tid genom att massändra flera användare samtidigt. Översikten över användare hjälper dig att ha koll på vem som kan göra vad på en enhet. Trygghet vid hantering av användare och behörigheter.

Hur man ändrar flera användare på samma gång
  1. Logga in i Admin.
  2. Välj den enhet som du vill hantera.
  3. Välj “Användare” i menyn. Nu visas alla användare som finns på enheten
  4. Välj de användare som du vill hantera genom att markera checkboxarna. Du kan välja alla i huvudet på tabellen.
  5. Välj “Ändra valda användare”.Nu visas en ny vy med ditt urval av användare.
  6. Välj att ändra behörighetsprofil och/eller yrke för utvalda användare.
    • Behörighetsprofil
      I det nya fönstret som visas välj den profil du vill lägga till eller ta bort. Om du lämnar en eller fler av profilerna orörda ändras inget. * Yrke
      I det nya fönstret som visas välj de yrken du vill lägga till eller ta bort. De som du lämnar orörda ändras inte.
      Om du har tillgång till flera enheter kan du välja mellan dem i listan under rubriken när du hanterar behörighetsprofiler och yrken.
  7. När du väljer “Lägg till och granska” visas översikten över dina urvalda användare. Ändringarna du valt att göra har markerats i grönt och rött. Grönt för det du valt att lägga till, rött för det du valt att ta bort.
  8. Välj att “spara” ändringarna du har valt eller “avbryt”.

Mer om behörighetsprofiler