Hur man avbokar en bokad tid
  1. Leta upp den bokade tiden som ska hanteras i listan av alla bokade tider.
  2. Klicka på de tre prickarna till höger om “anslut” för att öppna menyn, välj “Avboka tid”.
  3. Ett nytt fönster visas med frågan om du vill avboka den här tiden. Välj “Avboka tid”. Tiden avbokas direkt och går inte längre att hitta i plattformen. Den sparas inte under “Arkiverat”. Patienten ser tiden som avbokad under “Tidigare och avslutat”. Den visas också i patientprofilen.
  4. En avisering via sms skickas direkt till de patienter som är deltagare med information om att tiden har avbokats.
  5. Avisering via sms eller e-post skickas direkt till personer inbjudna som namngiven gäst med information om att tiden har avbokats.

Det är också möjligt att avboka en tid från redigeringsvyn.

Läs mer om aviseringar till patient