Information för patient på utloggningsskärm
När patienten loggat ut kan du informera dem om hur de får tillgång till teknisk support, guida dem till din webbplats eller ge dem annan information.
Den här sidan (blåskärmen) visas för patienten när patienten misslyckas med att logga in, när sessionen tar slut eller när de loggar ut manuellt.
Lägg till kontaktinformation i den utloggade vyn
Det här syns ovanför knappen “Logga in igen”.
- Logga in i Admin och välj den enhet du vill hantera.
- Gå till “Inställningar” och “Kontaktinformation”.
- I textfältet lägger du till information om hur patienter kan nå din enhet utanför plattformen.
- Spara.
Lägg till supportinformation i den utloggade vyn
Den här informationen är synlig längst ner på sidan.
- Logga in i Admin och välj den enhet du vill hantera.
- Gå till “Inställningar” och “Supportinformation”.
- I textfältet lägger du till information om hur patienter kan nå din enhet utanför plattformen.
- Spara.
Updated on 2022-12-07