Ta bort deltagare från ett ärende
Observera att du inte kan ta bort en deltagare om det bara finns en deltagare i ärendet.
Du kan ta bort dig själv, om du gör en konsultation i ett ärende. Om du gör detta får du ett meddelande för att bekräfta och sedan omdirigeras du till Översikten.
Du kan inte ta bort den vårdgivare som är ansvarig för ett ärende. (Du kan kringgå detta genom att ange en annan deltagare som ansvarig och sedan ta bort den tidigare ansvarige – som nu är konsult).
Hur man tar bort deltagare från ett ärende
- Gå till ärendevyn för en patient.
- Klicka på pilen bredvid namnet på den deltagare som du vill ta bort.
- Välj “ta bort”
Om en deltagare är i ärendevyn samtidigt som de tas bort kommer de att se ett meddelande om att någon tagit bort dem från ärendet. Om de inte är i ärendet när de tas bort kommer de inte att meddelas.
Historikflik
Användaren kan hitta tidigare ärenden i historikfliken, i menyn. Länkar till ärendedokumentationen sparas där i 14 dagar.
Updated on 2021-10-29